Spreekuur op afspraak

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 en 10:30. Voor het opvragen van uitslagen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag (behalve woensdagmiddag) tussen 13:00 en 13:30.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.


Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur van de assistente
Het nummer voor het telefonisch spreekuur is

 0316 - 22 31 47

Voor eenvoudige vragen en voor het opvragen van uitslagen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. De assistente zal uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden en zo nodig met de artsen overleggen.


Het telefonisch spreekuur met de assistente vindt iedere werkdag plaats dag tussen 13:00 en 13:30 (behalve de woensdag). 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Wilt u een huisbezoek voor dezelfde dag aanvragen bel dan s.v.p. voor 10.30 uur.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.